Toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Kokoomuspuodista voivat Kokoomuksen jäsenet ja myös muut asiakkaat ostaa kokoomustuotteita. Sovellamme yleisiä toimitus- ja maksuehtoja Kokoomuspuodin ja sen asiakkaiden välillä verkkokaupan välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Tekemällä ostoksen hyväksyt toimitus- ja maksuehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kokoomus toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7,
40100 Jyväskylä
Asiakaspalvelu: 020 718 1830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Asiakastiedot ja rekisteröityminen

Kuka tahansa voi tehdä ostoksia Kokoomuspuodista. Asiakastietoja ei myydä eikä luovuteta ulkopuolisille muutoin kuin lain sallimissa rajoissa.

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Toimitus- ja käsittelykulut näkyvät tilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista.

Toimitus

Tavarat toimitetaan vain Suomeen. Ulkomaille toimituksista pitää sopia erikseen. Toimitusaika Suomessa on keskimäärin seitsemän (7) työpäivää. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää. Mikäli asiakkaan ostoksen kaikkia tuotteita ei voida lähettää samanaikaisesti, toimitetaan loput tuotteet jälkitoimituksena ilman lisäkuluja.

Minimitilaus

Minimitilaus on 30 euroa.

Toimitusmaksu

Toimitusmaksu on kiinteä, kahdeksan (8) euroa.

Maksuehdot

Maksu tapahtuu verkkomaksuna ostoksen yhteydessä.

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus postipaketin noutohetkestä tai lähetyksen perilletoimituksesta alkaen (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien noutopäivä).

Palautusoikeus koskee vain tuotteita, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämättömiä. Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta. Palautus tehdään aina käyttämällä Postin asiakaspalautuslomaketta.

Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä, jolloin paketti on postista lunastettu, esimerkiksi postin kuitin avulla.

Tuotepalautukset on lähetettävä aina alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuina) ilman turhia merkintöjä. Mukaan on liitettävä kopio kuitista/lähetteestä sekä tiedot palautuksen tekijästä, tuotteesta sekä mahdolliset maksuyhteystiedot.

Aiheettomissa palautuksissa sekä palautuksissa, joissa tuote palautuu käytettynä, veloitamme asiakkaalta sekä tuotteen hinnan että palautuskulut voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen eikä toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.

Palautukset tai takuulähetykset tulee tehdä Postin asiakaspalautuksena, joka on lähettäjälle ilmainen Suomesta lähetettäessä. Muita toimitustapoja käytettäessä tai ulkomailta lähetettäessä emme vastaa palautuskuluista. Ulkomailta tehtyjen palautusten postikulut maksaa asiakas itse.

Tuotevirheet

Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä myyjälle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Korvaamme virheen kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheettömän tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilillesi saatuamme viallisen tuotteen asiakaspalautuksena.

Ylivoimainen este

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sopimuksen muuttaminen

Kokoomuksella on oikeus milloin tahansa muuttaa verkkokauppaa, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä verkkokaupassa. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.

Riitojen ratkaisu

Verkkokaupan ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.