Ale!

130 päivää, Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjan tarina

14,00 

130 päivää -kirja on pysyvä muisto historiallisista vaaleista. Kirjassa seurataan johtavan presidenttiehdokkaan tilaisuuksia ja kampanjaa syyskesästä 2011 lähtien. Kronologisesti etenevässä reportaasissa kurkistetaan myös kulissien taakse ja kerrotaan esimerkiksi presidenttiehdokkaiden väittelyiden tapahtumia.

Varastossa

Kategoria:

Kuvaus

130 päivää on yllättävä uutuuskirja, joka kertoo presidentinvaaleista 2011-12 ja erityisesti Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjan ajasta läheltä nähtynä ja monien mukana olleiden tuoreeltaan valottamana.

Kirja on pysyvä muisto historiallisista vaaleista. Kirjassa seurataan johtavan presidenttiehdokkaan tilaisuuksia ja kampanjaa syyskesästä 2011 lähtien. Kronologisesti etenevässä reportaasissa kurkistetaan myös kulissien taakse ja kerrotaan esimerkiksi presidenttiehdokkaiden väittelyiden tapahtumia.

Kirja perustuu osin Verkkouutisten ja Nykypäivän presidentinvaaliraportointiin, jota toimittaja Juha-Pekka Tikka julkaisuille teki. Kirjan kustantaja on Verkkouutisia ja Nykypäivää julkaiseva Kansalliskustannus.

130 päivää sisältää referaatteja Sauli Niinistön vaalitilaisuuksissa pitämistä puheista, joita ei ole saatavissa muualta. Mukana on myös aiemmin näkemättömiä kuvia kampanjan varrelta.

Kirjan Facebook-sivut ovat osoitteessa https://www.facebook.com/130paivaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.