Kokoomus 100 edition -kellot

 

1250,00 

Raymond Weil on sveitsiläinen laatukelloja valmistava perheyritys. Yhtiö panostaa luovuuteen, osaamiseen ja uudistumiseen, mutta kunnioittaa myös perinteitä ja vaalii itsenäisyyttä. Nämä arvot kokoomuksen on helppo jakaa.

Kokoomus 100 -edition kellot numeroidaan ja niitä on juhlavuoden kunniaksi saatavilla vain 100 kpl.Kello rekisteröidään Raymond Weil Clubiin ja tehdas myöntää 1 vuoden laajennetun takuun kelloihin.

Kellot jaetaan tilaajille erillisessä tilaisuudessa Kokoomuksen 100-vuotisjuhlien yhteydessä 8.12. yhtiön suomalaisen kellosepän läsnäollessa.

Tilauksen voi tehdä kokoomuspuodissa, s-postilla timo.elo@kansallismedia.fi tai puoluekokouksessa Kokoomuspuodin myyntipisteessä.

Varaa heti omasi. Ennakkotilaushinta 1.250,- (sis.alv 24%) voimassa 14.6. saakka.

Varastossa

Määrä:
Tallenna

Kuvaus

Kokoomus 100 -edition kellot numeroidaan ja niitä on juhlavuoden kunniaksi saatavilla vain 100 kpl. Kello rekisteröidään Raymond Weil Clubiin ja tehdas myöntää 1 vuoden laajennetun takuun kelloihin. Kellot jaetaan tilaajille erillisessä tilaisuudessa Kokoomuksen 100-vuotisjuhlien yhteydessä 8.12. yhtiön suomalaisen kellosepän läsnäollessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.